ИЗМИСЛЕНА АМЕРИКАНСКА ИНВАЗИЈА НА ЕВРОПА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА

Во БиХ е забележана појава на анти-НАТО наративи исти како во Северна Македонија поврзани со наводното распоредување на голема бројка американски војници во Европа.

Исто како МОСТ, и нашата партнер организација Зошто не, ја има разобличено оваа вест на 17.03.2020. Повеќе на www.raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap