ЧЛЕНКИТЕ НА ЕУ НЕ ГО ЗАБРАНИЛЕ ЛЕТОТ НА РУСКИОТ ХУМАНИТАРЕН АВИОН

Во нашиот регион, како и во Северна Македонија, забележана е информација дека 9 земји членки на ЕУ забраниле прелетување на руски хуманитарен авион за Италија. Нашиот партнер од Босна и Херцеговина www.raskrinkavanje.ba, ја има разобличено оваа дезинформација.

Повеќе на https://raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap