ЛАЖНИ ВЕСТИ ЗА ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА НА ЃУКАНОВИЌ

Во нашиот регион, како и во Северна Македонија, забележана е информација дека претседателот на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ е заразен со коронавирусот и е во тешка клиничка состојба. Нашите партнери од Црна Гора, raskrinkavanje.me, ја имаат разобличено оваа дезинформација.

Повеќе на следниов линк: https://www.raskrinkavanje.me

Share via
Copy link
Powered by Social Snap