ЛАЖНИТЕ НАРАТИВИ ЗА 5Г ТЕХНОЛОГИЈАТА

Tags:
By јуни 2, 2020 јули 7th, 2020 Activities & Media

Емисијата 360º сними емисија во Чешиново-Облешево со цел да ги провери лажните наративи за 5Г мрежата, нешто за кое што тимот на Ф2Н2 предупреди претходно. Лажните наративи поврзани со 5Г технологијата се појавија во периодот кога државата требаше да стане полноправна членка на НАТО Алијансата.

 

Објавата од 360º можете да ја погледнете тука.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap