НИТУ ЏВАКАЊЕТО ЃУМБИР, НИТУ НАПИТОКОТ ОД КУРКУМА, НЕ ВЕ ШТИТИ ОД КОРОНАВИРУСОТ

Tags:
By април 8, 2020 SEECheck

На социјалните медиуми се има појавено совет од “руски доктор Торсунов”, кој тврди дека, доколку џвакате ѓумбир три пати на ден и истовремено пиете топол напиток од куркума, не може да се заразите со коронавирусот.

 

Нашиот партнер од Босна и Херцеговина raskrinkavanje.ba, ја има разобличено оваа информација. Повеќе на следниот линк: https://raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap