НОВИОТ КОРОНАВИРУС БИЛ ПРЕДВИДЕН ВО БЕСТСЕЛЕР И ВО ДОКУМЕНТИТЕ НА ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА? – НЕТОЧНО

Tags:
By април 13, 2020 SEECheck

Списокот на теориите на заговор, поврзани со коронавирусот, сеуште не е затворен. Една таква теорија се појави во Србија, која тврди, дека коронавирусот одамна бил предвиден во роман, но и во документи на германската влада.

Нашиот партнер од Србија, raskrikavanje.rs, ја има разобличено оваа информација. Повеќе на следниот линк: https://www.raskrikavanje.rs

Share via
Copy link
Powered by Social Snap