CORONA VIRUS (COVID-19)

Fillimi i koronavirusit të ri në botë ka shkaktuar shumë thashetheme dhe mashtrime në internet, duke premtuar ilaçe të rreme dhe duke shkaktuar panik dhe pasiguri. F2N2 po punon pa u lodhur për të mbajtur publikun e azhurnuar në përputhje me zhvillimet e fundit. 

F2N2 dhe DEBUNK EU kanë krijuar partneritet strategjik me qëllim rritjen e efikasitetit të monitorimit të narracioneve dezinformuese në Maqedoninë e Veriut dhe në Ballkan. 

SEE CHECK është një rrjet rajonal i organizatave qytetare që punojnë mbi minimizimin e ndikimit të dezinformatave rajonale dhe globale, përmes shkëmbimit të përvojave dhe informacionit.

F2N2 mbështet Balkans Watch Briefing duke përgatitur artikuj për buletinin mujor që e publikon instituti joqeveritar nga Çekia – Vlerat evropiane.

Copy link
Powered by Social Snap