50 PËRQIND E MJEKËVE NË KROACI NUK KANË “REFUZUAR TË VAKSINOHEN” KUNDËR KORONAVIRUSIT

Në portalet dhe mediat sociale në Maqedoni të Veriut, u publikua lajm në të cilin u transmetuan rezultatet e një sondazhi të realizuar në Kroaci midis punonjësve shëndetësorë në temën e vaksinimit kundër koronavirusit. E njejta pretendon se 50 përqind e mjekëve kanë deklaruar se nuk do të vaksinohen.

Partneri ynë nga Kroacia e ka demaskuar këtë informacion. Më shumë në vegëzën në vijim: https://faktograf.hr.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap