A ISHTE PARASHIKUAR KORONAVIRUSI I RI NË NJË BESTSELLER DHE NË DOKUMENTET E QEVERISË GJERMANE? – E PASAKTË

Tags:
By Prill 13, 2020 SEECheck

Lista e teorive konspirative lidhur me koronavirusin, nuk është ende e mbyllur. Një teori e tillë është shfaqur në Serbi, e cila pretendon se koronavirusi është parashikuar prej kohësh në një roman, por edhe në dokumentet e qeverisë gjermane.

Partneri ynë nga Serbia, raskrikavanje.rs, ka zbuluar këtë informacion. Më shumë vegëzën në vijim: https://www.raskrikavanje.rs.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap