AS PËRTYPJA E XHENXHEFILIT, AS PIRJA E SHAFRANIT TË INDISË, NUK JU MBRON NGA KORONAVIRUSI

Tags:
By Prill 8, 2020 SEECheck

Në mediat sociale është shfaqur këshillë e “mjekut rus Torsunov”, duke pretenduar se nëse përtypni xhenxhefil tre herë në ditë dhe në të njejtën kohë të pini pije të nxehtë nga shafrani i Indisë, nuk mund të infektoheni me koronavirus.

Partneri ynë nga Bosnja dhe Hercegovina raskrinkavanje.ba, e kanë demaskuar këtë informacion. Më shumë në vegëzën në vijim: https://raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap