KËMBANAT E KISHËS NUK NDIKOJNË TE KORONAVIRUSI

Tags:
By Mars 30, 2020 Corona, Retrieved, SEECheck

Si pjesë e botës së dezinformatave lidhur me koronavirusin, vërehet edhe abuzimi i fesë për qëllime propagande. Një rast i tillë është raportuar në Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi, ku një klerik pretendon se këmbanat ndihmojnë kundër koronavirusit. Partnerët tanë nga Mali i Zi, raskrinkavanje.me, e kanë demaskuar këtë lajm.

Më shumë në https://www.raskrinkavanje.me.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap