(Reuters) – Guvernatori i Kalifornisë,  Gavin Njusom me 30.04.2020 publikoi që të gjitha plazhet dhe parqet në vend do të mbyllen për shkak të shqetësimeve në lidhje me pandeminë e koronavirusit. Ky dekret pasoi pas një valë vizitash të plazheve nga vizitorët gjatë vikendit të kaluar.

 

Sipas Dekretit, nga 1 maji, të gjitha parqet shtetërore dhe plazhet në Kaliforni do të mbyllen. Dekreti është dërguar te të gjithë shefat e policisë në Kaliforni, me qëllim të sigurimit të zbatimit të tij. Në ndërkohë, do të bëhen përpjekje për ta mbajtur publikun në mënyrë të informuar për kufizimet në kohën e duhur, në mënyrë që të shmangen përsëritja e skenave të mëparshme, me plazhe të mbushura me njerëz.

 

 

Burim: Reuters.com

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.