LAJME TË RREJSHME PËR GJENDJEN SHËNDETËSORE TË GJUKANOVIQ

Tags:
By Prill 9, 2020 SEECheck

Në rajonin tonë, si dhe në Maqedoninë e Verit, është vërejtur informacion se Presidenti I Malit të Zi, Milo Gjukanoviq është infektuar me koronavirus dhe është ne gjendje të rëndë klinike. Partnerët tanë nga Mali I Zi, raskrinkavanje.me, e kanë demaskuar këtë dezinformatë.  Më shumë në vegëzën në vijim: https://www.raskrinkavanje.me.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap