ME ÇFARË SHPEJTËSIE SHPËRNDAHET PROPAGANDA RUSE NË MAQEDONINË E VERIUT?

By Qershor 11, 2020 F2N2 ANALYSIS

Nga Beogradi deri në Shkup, më së shpejti ka udhëtuar lajmi në të cilin flitet se Rusia dhe BE po bënin zëvendësim të NATO-s, me çka lavdërohet figura dhe vepra e Putinit.

I dyti është lajmi në të cilin flitet se rusët kanë krijuar preparat për kurim të koronavirusit, duke lavdëruar “epërsinë” e Rusisë mbi Vendet Perëndimore dhe sistemin shëndetësor të Rusisë, i cili po përballet me probleme të mëdha në menaxhimin e situatës së shkaktuar nga koronavirusi.

I treti është lajmi ku flitet se pandemia ka dobësuar përgatitjen luftarake të NATO-s, ndërsa në të njejtën kohë lavdërohet superioriteti luftarak i Rusisë.

Në vazhdim hidhini një sy ritmit dhe shpejtësisë me të cilën përhapet propaganda ruse në Maqedoninë e Veriut.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap