MEDIA KREDIBILE KEQPËRDOREN PËR DEZINFORMATA

Tags:
By Mars 31, 2020 Corona, debunk.eu, Retrieved

Në Lituani, situata aktuale me koronavirusin po abuzohet për përhapjen e dezinformatave edhe atë përmes abuzimit të mediave dhe gazetarëve të besueshëm.

Një shembull i tillë është dhënë në vegëzën në vijim: https://en.delfi.lt/.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap