SI PËRDOREN IMAZHE TË FILMAVE PËR DEZINFORMATA!

Tags:
By Prill 22, 2020 SEECheck

Në mediat sociale të rajonit u shfaq një fotografi e një burri me lëndime të rënda në fytyrë, të cilat gjoja se rezultuan nga montimi i antenave 5G. Në Maqedoninë e Veriut, u vërejt e njëjta fotografi, ku shkaku i lëndimeve ishte një shpërthim i antenave 5G gjatë shkatërrimit të tyre me ndezje të zjarrit. Partneri ynë nga Bosnja dhe Hercegovina, raskrinkavanje.ba, ka demaskuar këtë informacion.

Më shumë në vegëzën në vijim: https://raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap