КИНА НЕМА ПРОГЛАСЕНО КРАЈ НА ЕПИДЕМИЈАТА

Во претходните два дена, во медиумите во Северна Македонија, се појави вест дека Кина има прогласено крај на епидемијата. Истата информација е забележана и во медиумите во регионот.  Нашите партнери од Србија, Трагач на лажни вести, ја имаат разобличено оваа информација.

Повеќе на https://fakenews.rs.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap