СРЕДБА НА МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА СЛАВЈАНКА ПЕТРОВСКА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ГРАЃАНСКИ ЗДРУЖЕНИЈА

На 4 мај, програмскиот менаџер на FN, Росана Алексоска, учествуваше на средбата која министерката за одбрана, Слајавнка Петровска, ја одржа со претставници од неколку граѓански организации како значаен синџир во креирањето на јавните политики и отчетното владеење.

Инсерти од средбата можете да погледнете на следниов линк.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap