(ВИДЕО) ИНФОРМАЦИСКО НАРУШУВАЊЕ И РУСКИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПРИ ИЗВЕСТУВАЊЕТО ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВО ЦРНОТО МОРЕ ПОВРЗАН СО БРИТАНСКИОТ ВОЕН БРОД ДЕФЕНДЕР

Tags:
By септември 24, 2021 Video
Целата анализа може да ја погледнете на следниов линк.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap