ВИДЕОТО ОД ПОЛСКА НЕ ГИ ПРИКАЖУВА НАЈНОВИТЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВАКЦИНИТЕ, СТАРO Е СКОРО ТРИ ГОДИНИ

Во последните неколку дена, на одредени интернет портали и социјални мрежи во нашава држава но и во регионот се појави видео од протестите во Полска против задолжителното вакцинирање, кое не смеело да биде објавено од други медиуми.

Нашиот партнер од Србија, raskrikavanje.rs, откри дека протестот е поврзан со реформите во правосудството кој се случиле во јули 2017 година. Повеќе на следниот линк: https://www.raskrikavanje.rs

Share via
Copy link
Powered by Social Snap