ЗОШТО СЕ БЕСМИСЛЕНИ ТЕОРИИТЕ КОИ СЕ ПОВРЗУВААТ СО 5G И КОРОНАВИРУСОТ?

Tags: 5GCOVID-19Pandemia
By април 15, 2020 април 17th, 2020 SEECheck

Во Северна Македонија и во регионот, се појавија разни теории поврзани со 5G мрежата и коронавирусот како што се: уништување на ДНК и ослабување на имунитетот, 5G го пренесува вирусот, технолошките иновации предизвикуваат пандемии.

Нашиот партнер од Србија, raskrikavanje.rs, има забележано вакви теории и во Србија, и истите ги има разобличено. Повеќе на следниот линк: https://www.raskrikavanje.rs.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap