Partnerët tanë, Vlerat Evropiane, e kanë publikuar edicionin e marsit të buletinit mujor të Balkans Watch Briefing. Në të mund t’i lexoni artikujt e mëposhtëm:

F2N2 – „Ndikimi i grupit të mediave me pronësi hungareze në Maqedoninë e Veriut 

Portalet me pronësi hungareze përhapin dezinformata dhe narracione manipuluese, duke mbjellë frikë dhe mosbesim në institucionet dhe proceset demokratike.

Pse jo – “Teoria konspirative për COVID-19 e kundërshtarëve të NATO-s 

Teori konspirative për pandeminë COVID-19, e fabrikuar për t’u larguar vëmendja nga stërvitja ushtarake ndërkombëtare “Defender Europe 2020”, ka qarkulluar gjerësisht në rrjetet sociale dhe mediat.

CDT– Analizë e narracionit mediatik mbi armët superiore të Rusisë

Mediat serbe të pranishme në Mal të Zi po kontribuojnë në përhapjen dhe intensifikimin e narracioneve për superioritetin (epërsinë) e armëve ruse, përfshirë këtu edhe mundësinë e një lufte nukleare (bërthamore).

Në këtë vegëz mund të regjistroheni për buletinin mujor.

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.