Kontakt

Адреса

Лондонска 9б, Карпош
Скопје, Северна Македонија
[email protected]
+ 389 2 3099 384

Лице за контакт

Росана Алексоска
[email protected]

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.