KOMPANITË ITALIANE DEMANTOJNË VEPRIME ANTI-BE ME FLAMUJ

Tags:
By Mars 27, 2020 DISINFORMATION, Other, Retrieved

Fotografitë dhe (dez) informatat e fundit që në Itali, masivisht po ndërrohen flamujt e BE-së me flamujt e Kinës janë demantuar nga kompanitë ku janë bërë fotografitë.

Sipas njërës prej kompanive, flamujt janë ngritur si shenjë falenderimi për shtetin që ka ndihmuar, por për fat të keq të njejtat janë abuzuar. Ky abuzim u vërejt në portalin telegraf.rs në Sërbi, ku u transmetua nga portali vajma.info edhe nga Serbia, i cili financohet nga zyra e kryeministrit të Hungarisë dhe Fondacionit Bethlen Gabor.

Më shumë në: https://english.atlatszo.hu/

Share via
Copy link
Powered by Social Snap