PSE JANË TA PAKUPTIMTA TEORITË QË LIDHEN ME 5G DHE KORONAVIRUSIN?

Tags: 5GCOVID-19Pandemia
By Prill 15, 2020 Prill 17th, 2020 SEECheck

Në Maqedoninë e Veriut dhe në rajon, janë shfaqur teori të ndryshme lidhur me rrjetin 5G dhe koronavirusin siç janë: shkatërrimi i ADN-së dhe dobësimi i imunitetit, 5G transmeton virusin, inovacionet teknologjike shkaktojnë pandemi. Partneri ynë nga Serbia, raskrikavanje.rs, ka vërejtur teori të ngjashme në Serbi, dhe i ka demaskuar ato. Më shumë në vegëzën në vijim:  https://www.raskrikavanje.rs.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap