Në portalet dhe mediat sociale në Maqedoni të Veriut, u publikua lajm në të cilin u transmetuan rezultatet e një sondazhi të realizuar në Kroaci midis punonjësve shëndetësorë në temën e vaksinimit kundër koronavirusit. E njejta pretendon se 50 përqind e mjekëve kanë deklaruar se nuk do të vaksinohen.

Partneri ynë nga Kroacia e ka demaskuar këtë informacion. Më shumë në vegëzën në vijim: https://faktograf.hr.

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.