Gjendja shëndetësore e kryeministrit britanik Boris Xhonson po përmirësohet sot (e enjte, 9 prill 2020). Ai u pranua në Spitalin St. Thomas të dielën (5 Prill 2020) dhe u transferua në kujdes intensiv të hënën për shkak të përkeqësimit të shëndetit të tij.

Ditët e kaluara, një seri lajmesh të rreme në lidhje me gjendjen e tij janë shfaqur në Maqedoninë e Veriut dhe më gjerë në rajon, por dhe globalisht, në të gjithë botën. F2N2 shkroi për lajmin e rrejshëm që u publikua nga RIA Novosti ruse, dhe kjo është se Boris Xhonson është tashmë është vendosur në ventilim mekanik, diçka që u demantua shpejt. E vërteta e vetme është se Xhonson mori një maskë oksigjeni, e cila në shumë mënyra dallon nga ventilimi mekanik.

Gjatë mëngjesit të sotëm (09.04.2020), Ministri i Kulturës Oliver Doden deklaroi se: “Gjërat po shkojnë më mirë me të,  gjendja është stabile, është më mirë, ulet dhe komunikon me stafin mjekësor”.

Në këtë kohë stuhie, lajmet duhet të kontrollohen me shumë kujdes, transmetimi i gjysmë të vërtetave dhe përhapja e propagandës mund të shkaktojë pasoja të përmasave të pashembullta për çdo shoqëri.

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.