Nga Beogradi deri në Shkup, më së shpejti ka udhëtuar lajmi në të cilin flitet se Rusia dhe BE po bënin zëvendësim të NATO-s, me çka lavdërohet figura dhe vepra e Putinit.

I dyti është lajmi në të cilin flitet se rusët kanë krijuar preparat për kurim të koronavirusit, duke lavdëruar “epërsinë” e Rusisë mbi Vendet Perëndimore dhe sistemin shëndetësor të Rusisë, i cili po përballet me probleme të mëdha në menaxhimin e situatës së shkaktuar nga koronavirusi.

I treti është lajmi ku flitet se pandemia ka dobësuar përgatitjen luftarake të NATO-s, ndërsa në të njejtën kohë lavdërohet superioriteti luftarak i Rusisë.

Në vazhdim hidhini një sy ritmit dhe shpejtësisë me të cilën përhapet propaganda ruse në Maqedoninë e Veriut.

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.