Kryeministri rus Mihail Mishustin më 29.04.2020 vazhdoi ndalimin për hyrjen e të huajve në Rusi, si rezultat i pandemisë botërore nga Kovid-19. Dekreti që ndalon hyrjen e të huajve në vend, i cili u prezantua në mes të marsit, do të përfundonte në 30 prill 2020. Por ai është zgjatur derisa Rusia të kontrollojë virusin, sipas kryeministrit Mikhail Mishustin.

 

Presidenti rus Vladimir Putin të martën (28 Prill 2020) vazhdoi muajin “jopunues” shtetëror deri më 11 maj, duke paralajmëruar se Rusia ende nuk ka arrirë kulmin e koronavirusit. Rusia ka raportuar 108 vdekje të rreja nga Kovid-19 në 24 orët e kaluara, duke e çuar numrin e përgjithshëm në 972. Numri i përgjithshëm i rasteve të raportuara nga autoritetet ruse që nga fillimi i koronavirusit në vend është 99.399.

 

Burim: BBC

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2022 F2N2.