Ditëve të fundit, në disa internet portale dhe rrjete sociale në vendin tonë dhe në rajon, u shfaq video e protestave në Poloni kundër vaksinimit të detyrueshëm, e cila nuk paska qenë e lejuar të publikohet në mediume të tjera.

Partneri ynë nga Serbia, raskrikavanje.rs, zbuloi se protesta ishte e lidhur me reformat gjyqësore që ndodhën në korrik të vitit 2017. Më shumë në vegëzën në vijim: https://www.raskrikavanje.rs.

logo

FINANCOHET NGA

sponsor

Ky projekt u financua pjesërisht përmes një granti të Ambasadës së SHBA. Mendimet, gjetjet dhe përfundimet ose rekomandimet e shprehura këtu janë të zbatuesve/autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të Qeverisë së SHBA.

PARTNERËT

sponsor
© 2023 F2N2.