VIDEOJA NGA POLONIA NUK I SHFAQ PROTESTAT E REJA KUNDËR VAKSINAVE, ËSHTË VIDEO E VJETËR POTHUAJSE TRE VJET

Ditëve të fundit, në disa internet portale dhe rrjete sociale në vendin tonë dhe në rajon, u shfaq video e protestave në Poloni kundër vaksinimit të detyrueshëm, e cila nuk paska qenë e lejuar të publikohet në mediume të tjera.

Partneri ynë nga Serbia, raskrikavanje.rs, zbuloi se protesta ishte e lidhur me reformat gjyqësore që ndodhën në korrik të vitit 2017. Më shumë në vegëzën në vijim: https://www.raskrikavanje.rs.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap