КАКО СЛИКИ ОД ФИЛМОВИ СЕ КОРИСТАТ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИИ!

Tags:
By април 22, 2020 SEECheck

На социјалните медиуми во регионот се појави слика од човек со тешки повреди на лицето кои, наводно, се резултат од монтирањето на 5Г антените. Во Северна Македонија е забележана истата слика каде причината за повредите е експлозија на 5Г антенаa при нејзино уништување со палење.

Нашиот партнер од Босна и Херцеговина, raskrinkavanje.ba, ја има разобличено оваа информација. Повеќе на следниот линк: https://raskrinkavanje.ba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap