Политика за приватност

Какви лични податоци преземаме и зошто ги собираме?

Форми за претплата

Ако поднесете форма за претплата на нашиот портал, Вие избирате да ги зачуваме вашето име, email и други релевантни информации.
Овие претплати се користат за да Ве известат за релевантна содржина, новости и проблеми поврзани со програмот. Во секое време може да се откажете и да ја прекинете вашата преплата со клик под секој email на копчето „одјави се“.

Колачиња

Користиме анонимни колачиња за превентивно да ги заштитиме корисниците од гледање на исти известувања во обид да го направиме искуството попријатно, додека истовремено приложувајќи времено осетливи пораки.

Аналитика

Колку долго ги чуваме вашите податоци

Информациите на претплатниците се зачувани во локалната база на податоци на неодредено време за аналитичко следење и за понатамошно експортирање.
Податоците ќе бидат експортирани и избришани по барање на корисниците преку постоечкиот Exporter или Eraser, или преку испраќање email на: [email protected].
Ако синхронизирањето на информациите се врши на трет сервис(на пример: Mailchimp), податоците ќе останат таму додека не се одјавите или не ги избришете своите податоци.

Каде ги испраќаме вашите податоци

Popup создавачот стандарно не испраќа никакви информации од корисниците на овој портал.
Ако сте направиле претплата, ние испраќаме податоци на трет сервис како што е Mailchimp, информациите на корисникот може да бидат префлрени на овие надворешни сервиси. Овие сервиси може да бидат лоцирани надвор од земјата.

Генерално

F2N2 го задржува правото да ги измени овие услови во било кое време и без претходна најава на самиот портал. Ве молиме, редовно да се информирате за измените.

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.