Емисијата 360º сними емисија во Чешиново-Облешево со цел да ги провери лажните наративи за 5Г мрежата, нешто за кое што тимот на Ф2Н2 предупреди претходно. Лажните наративи поврзани со 5Г технологијата се појавија во периодот кога државата требаше да стане полноправна членка на НАТО Алијансата. Објавата од 360º можете да ја погледнете тука.

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2024 F2N2.