Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

20.04.2022

Масакрот во Буча и како Кремљ и неговите проксија се обидоа да ги прикријат злосторствата

Маскарот во Буча Информациски операции Прирачникот на Кремљ за дезинформации

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

23.03.2022

(ВИДЕО) РУСКИТЕ НАРАТИВИ ЗА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВО УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЈА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

/

ВИДЕА

/

/

23.03.2022

РУСКИТЕ НАРАТИВИ ЗА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВО УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЈА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Пакт за ненапаѓање Молотов-Рибентроп Договорот Хитлер-Сталин

СТУДИИ & ИЗВЕШТАИ

/

15.03.2022

ФАКТИТЕ НАСПРОТИ ФИКЦИЈАТА – РУСКИТЕ ДЕЗИНФОРМАЦИИ НА ПОЧЕТОКОТ НА БРУТАЛНАТА АГРЕСИЈА ВРЗ УКРАИНА

/

ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

/

/

15.03.2022

ВИСТИНАТА ЌЕ ЈА НАДВЛАДЕЕ ЛАГАТА

/

ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

/

/

25.02.2022

ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА ТЕКОВНИОТ КОНФЛИКТ ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА – РАЗОБЛИЧУВАЊЕ НА 7 МИТОВИ

7 myths Russia Ukraine

РЕСУРСИ & МАТЕРИЈАЛИ

/

/

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.