Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

17.06.2019

ИСТРАЖУВАЊЕ НА F2N2 – СЕ ШТО САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА 5G ТЕХНОЛОГИЈАТА

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

16.06.2019

СТРАТЕШКИОТ БОМБАРДЕР Б-52 ЌЕ ИЗВРШИ ПРЕЛЕТ НА ВОЗДУШНИОТ ПРОСТОР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЕДИНСТВЕНО НА ДЕНОТ ЗА ВИСОКИ ГОСТИ.

American aviation combat aircraft Bomber B-52 Decisive strike 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

14.06.2019

ГЕОГРАФИЈА СЕ УЧИ ВО ШЕСТО ОДДЕЛЕНИЕ

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

14.06.2019

ИНФОРМАЦИЈА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПРЕНЕСУВА БЕЗ ПРЕДХОДНО ИСТАТА ДА СЕ ПРОВЕРИ

5G Death of birds fake news Hague Netherlands

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

14.06.2019

ШКОЛСКАТА ГОДИНА ЗАВРШИ, МЕДИУМИТЕ ЌЕ ОДАТ НА ПОЛАГАЊЕ ПО ПРЕДМЕТОТ СОЖИВОТ

Bilingual certificates Disinformation End of school year fake news

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

12.06.2019

ПОЛИТИЧКОТО ЗНАЧЕЊЕ НА ВОЕНАТА ВЕЖБА “ОДЛУЧЕН УДАР 2019”

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.