Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

28.05.2019

ВОЈСКАТА СЕПАК НЕМА ДА ЈА ЧУВА ПРИВАТНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Army of the RNM Ministry of Defense of North Macedonia

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

Lider.mk

27.05.2019

НАПАД ПРЕТСТАВЕН КАКО ОБИД ЗА АТЕНТАТ

Ivica Dacic

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

Lider.mk

26.05.2019

И НАБЉУДУВАЧИТЕ ГИ СНЕМА, УШТЕ МАЛКУ И ИЗБИРАЧКИТЕ ОДБОРИ ЌЕ ИСЧЕЗНЕА

Domestic observers International observers OSCE/ODIHR Presidential Elections 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

26.05.2019

НАСЛОВ КОЈ ПРЕДИЗВИКУВА МОРНИЦИ И НЕМИР

Debar exercise

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

kurir.mk

26.05.2019

ОД ОБЈАВИ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ, ДО ЛАЖНА ВЕСТ

Eurosong 2019 Tamara Todevska

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

24.05.2019

ЛУЃЕ ВО ЦРНО, ЏИПОВИ И ЦЕЛ АРСЕНАЛ НА ШПЕКУЛАЦИИ

black SUV's election fraud Novo Selo Presidential Elections 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.