Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

06.06.2019

ПОЧИТ И ТОЛЕРАНЦИЈА КОН РАЗЛИЧНОСТИТЕ, СЕ ГЛАВНИТЕ РАБОТИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ НЕГУВААТ МЕДИУМИТЕ

Gay parade hate speech LGBT

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

kolozeg.info

06.06.2019

СЛАВЕЊЕТО НА ШАМПИОНСКАТА ТИТУЛА НА ВАРДАР ЗАГЛАВЕНО ВО ПАЈАЖИНА ОД ЛАЖНИ ВЕСТИ

champions title Dimitar Stevanangija Government Vardar

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

expres.mk

29.05.2019

ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ ЗАВИСИ ОД ИСПОЛНУВАЊЕТО НА КРИТЕРИУМИТЕ КОИ СЕ ИСТИ КАКО И ЗА ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ

Christante Timonie EU integration

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

makpress.mk

29.05.2019

КОГА ЌЕ ПРОБАШ ДА СПОИШ ВОДА И МАСЛО

Albanian ambassador Fatos Reka Kosovo incidents President Pendarovski

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

29.05.2019

МЕДИУМИТЕ ТРЕБА ДА ОБЕДИНУВААТ, А НЕ ДА ПОТТИКНУВААТ РАЗДОР СО УМИСЛА

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

28.05.2019

ЗА СПУТНИК НАШАТА ВЛАДА Е СЕВЕРНОМАКЕДОНСКА СТРАНА - ЛИДЕР, ИНФОМАКС, ВЕЧЕР, ВЕСНИК МОЛЧАТ! ЌЕ СЕ ИЗВИНИ ЛИ СПУТНИК?

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.