Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

03.05.2019

НЕ Е ТОЧНО ДЕКА НА ОСУДЕНИТЕ ОД 27 АПРИЛ НЕ ИМ БИЛО ДОЗВОЛЕНО ДА ГЛАСААТ

27 April Presidential Elections 2019 voting in prisons

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

03.05.2019

НЕМА ДОКАЗ ДЕКА ПОДАТОЦИТЕ ОД ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК СЕ ПРОДАВААТ НА ИНТЕРНЕТ

hacker attack Presidential Elections 2019 Russian platform

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

01.05.2019

ПАПАТА ПРВПАТ, А ТЕОРИИТЕ НА ЗАГОВОР ПО КОЈЗНАЕ КОЈ ПАТ, ГОСТИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

01.05.2019

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИЗБОРИ ВО ОДРЕДЕНА ДРЖАВА ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ ЗНАЧИ ПРЕКРШУВАЊЕ НА ИЗБОРНИОТ МОЛК

Facebook Presidential Elections 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

01.05.2019

ИВАНОВ НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА МАНДАТОТ

census President of the Assembly Presidential Elections 2019 President of RNM

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

media24.mk

01.05.2019

ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕ ДА СЕ ОБЈАВАТ САМО ОТКАКО ЌЕ ЗАВРШАТ ИЗБОРИТЕ

diaspora Presidential Elections 2019 results from the voting

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

facebook.com

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.