Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

01.05.2019

ПОЛИЦИЈАТА НЕ ПРЕДИЗВИКУВА ТЕНЗИИ, ТУКУ ГО ОБЕЗБЕДУВА ПРОЦЕСОТ НА ГЛАСАЊЕ

police Debar Presidential Elections 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomagazin.net

01.05.2019

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОЕДИНИ ГЛАСАЧКИ МЕСТА НЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОВРЗУВААТ СО ИЗВРШУВАЊЕ НА ФУНКЦИЈАТА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕ

dismissal President of the Assembly Presidential Elections 2019

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

fol.mk

29.04.2019

Б-1Б БОМБАРДЕРИТЕ НЕМА ДА УЧЕСТВУВААТ ВО ВОЕНАТА ВЕЖБА „ОДЛУЧЕН УДАР 19“

Anti-NATO Serbia bombers exercise Krivolak North Macedonia

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

rs.sputniknews.com

25.04.2019

"ОДЛУЧЕН УДАР 19” Е ОД СТРАТЕШКА ВАЖНОСТ ЗА РСМ КАКО ИДНА 30-ТА ЧЛЕНКА НА НАТО

Anti-NATO exercise

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

vesti.mk

24.04.2019

ИЛИЈА ГРОМОВНИК

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

24.04.2019

МЕДИУМИ „КРАДАТ“ ДЕЦА ОД РОДИТЕЛИ, СЕЕЈЌИ СТРАВ И НЕДОВЕРБА ВО ИНСТИТУЦИИТЕ

Disinformation kids traficing

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

republika.mk

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.