Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

24.04.2019

ОРКЕСТРИРАНО ФИЛМСКО СЦЕНАРИО ЗА ТРГОВИЈА СО ОРГАНИ НА МАКЕДОНСКИ МЕДИУМИ

Disinformation organ harvesting

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

minareport.com

24.04.2019

СО ГОДИНИ СЕ ШИРАТ ЛАЖНИ ВЕСТИ ЗА КИДНАПИРАЊЕ ДЕЦА И КРАЖБА НА ОРГАНИ

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

23.04.2019

КОРЕНИТЕ НА ЕДНО ДРВО

Disinformation social network tree twitter

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

republika.mk

23.04.2019

МАН ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Disinformation MAN

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

tv21.tv

20.04.2019

Цените на бензините се усогласуваат со цената на нафтата на светските берзи

/

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

/

20.04.2019

ЦЕНИТЕ НА БЕНЗИНИТЕ СЕ УСОГЛАСУВААТ СО ЦЕНАТА НА НАФТАТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

Fuel Price increase

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

press24.mk

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.