Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

13.04.2019

ВАКЦИНАЦИЈАТА И ЗДРАВЈЕТО НА ДЕЦАТА НЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ЗЛОУПОТРЕБЕНИ ЗА ШИРЕЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ

fake news vaccination resignation of minister

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

magazin.mk

12.04.2019

Известување за прифатена апликација никако не значи пресуда

/

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

/

12.04.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИФАТЕНА АПЛИКАЦИЈА НИКАКО НЕ ЗНАЧИ ПРЕСУДА

fake news SJO

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

lider.com.mk

11.04.2019

СЈО не заминува во историјата

/

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

/

11.04.2019

СЈО НЕ ЗАМИНУВА ВО ИСТОРИЈАТА

SJO Spin

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

netpress.com.mk

09.04.2019

ШПЕКУЛАЦИИТЕ ПАТУВААТ БРЗО И ЛЕСНО

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.