Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

27.03.2019

ЧЛЕНСТВОТО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО НЕМА ДА ЧИНИ 200 МИЛИОНИ €

Anti-NATO NATO membership fee

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

expres.mk

25.03.2019

ЕВРОПСКИТЕ ВРЕДНОСТИ ЗЛОУПОТРЕБЕНИ ЗА ЗАПЛАШУВАЊЕ СО ГОЛЕМА АЛБАНИЈА

Greater Albania

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

25.03.2019

УТРОТО Е ПОУМНО ОД ВЕЧЕРТА

Google Macedonian language

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

kanal5.com.mk

18.02.2019

ДЕЗИНФОРМАЦИИ И ЛАЖНИ НАРАТИВИ ЗА ГОЛЕМА АЛБАНИЈА

Greater Albania border control

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

18.02.2019

ПЛАНОТ НА ДАЛЕС Е НА ВРВОТ НА ТЕОРИИТЕ НА ЗАГОВОР

Conspiracy Dulles plan

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

Facebook

18.02.2019

ПОЛИГОН ЗА ВОЕНИ ВЕЖБИ КРИВОЛАК

Krivolak

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2023 F2N2.