Датабаза

Датум на Објавување

Назив

Тагови

Категорија

Портал

Извор дата

09.04.2019

ШПЕКУЛАЦИИТЕ ПАТУВААТ БРЗО И ЛЕСНО

/

АНАЛИЗИ & НАРАТИВИ

/

/

08.04.2019

НАТО Е СТРАТЕШКА ОПРЕДЕЛБА НА ДРЖАВАТА И НА СИТЕ ВЛАДИ ОД ОСАМОСТОЈУВАЊЕТО ДО ДЕНЕС

Anti-NATO Lavrov

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

vecer.mk

06.04.2019

Германските инвеститори и дадоа на владата многу повеќе од оценка

/

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

/

06.04.2019

ГЕРМАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ И ДАДОА НА ВЛАДАТА МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ОЦЕНКА

Survey Business climate

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

Alfa.mk

06.04.2019

МАКЕДОНСКО И МКД СЕ СЕПАК ОФИЦИЈАЛНИТЕ НАЗИВИ НА ДРЖАВЈАНСТВОТО КАЈ НАШИТЕ ФУДБАЛЕРИ

Macedonian nationality Nordmazedonien Sports

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

markukule.mk

06.04.2019

ЗА ВЕРУВАЊЕ: ГРЧКИ ОРКЕСТАР ЈА СВИРИ МАКЕДОНСКАТА ХИМНА

Macedonian anthem

ДЕЗИНФОРМАЦИЈА

/

infomax.mk

logo

ФИНАНСИРАНО ОД

sponsor

Овој проект е делумно поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците, или препораките изнесени овде се на имплементаторот(ите)/авторот(ите), и не ги одразуваат оние на Владата на САД

ПАРТНЕРСТВО

sponsor
© 2024 F2N2.